Book a call with us
0 Kívánságlistám
HU RO
HU RO
+40 729 500 103

Wunderwagen utánfutó bár

Kívánságlistához adva
+ Kívánságlistához adom

The real deal - a WUNDERWAGEN bármely kültéri rendezvény egyik legmenőbb szereplője.

Lószállító utánfutóból alakítottuk át fullextrás élénk türkizkék mobilbárrá, mely egyszerre hozza a 60-as évek fesztiválhangulatát, és felel meg a legújabb trendeknek. Lehet belőle büfékocsi, food-truck, koktélbár esküvőkön, baráti-családi összejöveteleken, privát partikon, fesztiválokon, céges eseményeken, vásárokban, sporteseményeken stb.

Teljes körű funkcionalitásához hozzátartozik a sok áramforrás, a meleg folyóvíz, poháröblítő, hűtőszekrény, elektromos főzőlap, előkészítő pult, de simán elfér benne kávégép is. A használható felület igény szerint bővíthető egy kihúzható pulttal, így fedett és nyitott része is lesz, és két báros lazán megvan benne. Stílusa is rugalmas: retró-modern, vintage, indusztriális, steampunk, de akár romantikus is lehet – mindez a kiegészítőkön múlik majd.

‍Bannerek és reklámanyagok is kifüggeszthetőek rá. Ha a bár előtti/ körüli teret is berendeznéd, bérelhetsz tőlünk fényfüzéreket, étkezőgarnitúrát vagy álló asztalokat is.

Bárhová is gurul, a WUNDERWAGEN felejthetetlen látványt és élményt nyújt, akár egy fesztiváltömegből tűnik ki, akár egy erdőszéli esküvőről.

‍Ennél a menüpontnál csak a wagent veheted bérbe, ha a teljes körű szolgáltatásunkat szeretnéd bárosokkal, italainkkal, lásd az Italbár kategóriában a WUNDERWAGEN opciót.

motto

Based in Sfântu Gheorghe,
travel anywhere.