Book a call with us
18 Lista mea de preferințe
HU RO
HU RO
+40 729 500 103

Suntem wunderEvents.

Organizăm,
amenajăm spații,
construim baruri, decorăm...

facem totul

cu mare drag,
în stil wunder,
100% personalizat.

Portofoliul nostru include evenimente de familie, evenimente corporate, evenimente tematice și  festivaluri. Ai o idee anume sau doar te uiți la pagina albă fără nicio inspirație?

Poți conta pe noi!

Ani de experiență, multă muncă și o echipă excelentă garantează că evenimentul tău va fi o experiență memorabilă.

"Am parcurs un drum lung pentru ca wunder să ajungă unde este acum. Am participat la festivaluri în care am creat mărci pentru diferite băuturi și acolo am simțit pentru prima dată gustul preparării de cocktailuri și al creării de experiențe. Mi-a plăcut acea lume, am învățat multe din ea și am simțit că planificarea de evenimente experiențiale era departe de a fi acoperită pe piață, așa că am început să mă gândesc la o abordare mai largă. Am construit o echipă, am investit în corturi și în recuzită pentru evenimente. În 8 ani, am trecut de la a mixa cocktailuri la a organiza un eveniment pentru 500 de persoane, chiar și într-un loc unde nu vezi de obicei țipenie de om, și mai ales cu propriile servicii și recuzită.

-Melinda, fondator wunderEvents.

 

Ținând cont de tendințe și de nevoile clientului, dezvoltăm propriul concept unic pentru fiecare eveniment, fără a forța nimic, deoarece cele mai bune idei vin adesea spontan. Deși evenimentele noastre sunt foarte diferite, ele au în comun efectul wunder: încercăm să le oferim participanților noștri o lume care este în același timp inedită, unică și, totuși, ca acasă.

Wunder are patru servicii de bază:Event planning from A to Z


Închirierea de echipamente și gestionarea evenimentelor în care efectul wow nu lipsește niciodată. Aceasta este activitatea noastră principală și, am putea spune, pasiunea noastră.Stylish drinking experience


Adăugă factorul WOW oricărui eveniment! Baruri mobile pentru interior și pentru orice spațiu în aer liber. Utilate și accesorizate complet. Băuturi speciale cu alcool și fără. Meniu 100% personalizat. Evenimentul tău poate ieși excelent și fără wunderBar, dar dacă vrei soluții care să aducă super atmosferă, alege un cocktail bar mobil. Citește mai mult Dining experience for all senses


O serie de evenimente sociale, al căror element principal este o masă imensă; participanții se adună în jurul ei pentru a se bucura de o experiență gastronomică și pentru a fi captivați de atmosfera wunder. Citește mai multSpecial, authentic, essential, and above all, heartwarming


Proiectul sezonului de iarnă. Facem cadouri corporate care au o poveste și un twist wunder. Citește mai mult despre proiectFiecare eveniment este o creație nouă pentru noi, fie aceasta o ocazie specială în familie sau între prieteni, un program corporativ, rezultatul va fi unic și memorabil. Obiectivul nostru este ca inclusiv gazda să se simtă deosebit la propriul eveniment, știind că noi aducem acel “wunder” ingredient care se potrivește cu ce și-a dorit și care asigură o experiență inedită pentru invitați.
Principalele caracteristici ale serviciilor wunder sunt reînnoirea constantă, originalitatea, fiabilitatea, calitatea ridicată și efectul wow.

Vezi și inspiră-te din serviciile și “wunder” evenimentele noastre!


Zâmbim, pentru că ne place ceea ce facem.

Bagoly Melinda

Bagoly Melinda

WUNDEREVENTS founder and creative director

Știe că diavolul se ascunde în detalii. Spontaneitatea îi este printre cei mai buni prieteni. Se reîncarcă în munți. 

Tompa Szende

Tompa Szende

Event planner assistant

O parteneră desăvârșită pentru orice conversație. Directă și minuțioasă. Instructor de Pilates.

Antalka Erika

Antalka Erika

Event planner

Iubește diminețile, dacă ar fi să înceapă totuși de pe la prânz! În maxim 2 minute găsește subiect comun de discutat cu oricine.

Bitai Szidónia

Bitai Szidónia

WUNDERBAR coordinator

Nici nu vrea să audă de cafeaua de dimineață, ea e cu smoothie-urile. Motto-ul ei: Ziua de mâine are nevoie de tine azi.

Bagoly Zsuzsi

Bagoly Zsuzsi

Event stylist

2x2 nu întotdeauna fac 4. Visătoare profesionistă. Adoră pantofii fără tocuri.

Décsei Kinga

Décsei Kinga

MARKETING consultant

Peaceful warrior. Analizează, întreabă, observă. Hygge. Hygge. Hygge.

Molnos Domokos

Molnos Domokos

Storage and distribution manager

Obsedat de MMORPG. Nu zice nu la nici o aventură. Pictor în timpul liber.

Kolcz Egon

Kolcz Egon

Eventbuilder

Nu cunoaște cuvântul panică. Nu există situație de stres în care să nu facă față cu calm. Se uită la National Geographic.

Bagoly Levente

Bagoly Levente

Eventbuilder

Ultra-distance cyclist: #SilkRoadMountainRace #TCR #therhinorun #everesting

Bocz Csaba

Bocz Csaba

Bartender

Cunoaște mai bine cafeaua ta decât o cunoști tu. Mai bine cu 2 ore mai devreme decât cu 2 minute mai târziu. Motto-ul lui e: ordine și curățenie.

Mihály Alpár

Mihály Alpár

Bartender

Regele neîncoronat al preparării cocktailurilor. Un viking în suflet. 

Bordás Noémi

Bordás Noémi

Bartender

Ziua e bună dacă începe cu o cafea în liniște și se termină cu minim o mică petrecere veselă. Toate anotimpurile sunt frumoase, dar pentru ea nu există decât vara.

Gergely Orsi

Gergely Orsi

Bartender

Fanatică al nunților din toate timpurile. Odată la 5 minute, sigur o auzi râzând. E de un optimism șocant.

Nagy Hilda

Nagy Hilda

Bartender

Minuțioasă. Cu capul în nori.

Nagy Bea

Nagy Bea

Bartender

Visează să aibă într-o zi o expoziție proprie într-o galerie de artă. Își aduce aminte în fiecare zi ce a visat noaptea.

Ți-ar plăcea să faci parte din echipa noastră?
Hai la o cafea!
Coffee
motto

Based in Sfântu Gheorghe,
travel anywhere.