Book a call with us
0 Kívánságlistám
HU RO
HU RO
+40 729 500 103

Flux szett

Kívánságlistához adva
+ Kívánságlistához adom

 

Ha valahol már láttad, biztosan emlékezni fogsz rá.

‍Összehajtogatható, holland díjnyertes designerszék, ahol a funkcionalitás és innovatív forma találkozik, egyben elegáns és nonkonformista. Első ránézésre olyan, mint egy egy hatalmas boríték, amely néhány mozdulattal kényelmes fotelszékké alakítható. Az egyetlen darabból álló, letisztult vonalú, fehér FLUX szék jól illik modern, minimalista környezetbe, de garantált wow-hatást ér el bármely összeállításban és térben. Ideális kiállításokra, előadásokra, sajtótájékoztatókra, sporteseményeken ""lihegőhelynek"", esküvőkön, fesztiválokon chill-sarokba, előadósátorba, termékbemutatókra.

Egyéb tulajdonságai:

 

matricával személyre szabható, így reklámfelületként is használható;

stabil, extra kényelmes (súlya 5 kg, max. 160 kg teherbírással);

anyaga: fenntartható polipropilén;

időjárásálló: kültérre és beltérre egyaránt alkalmas;

színe: fehér;

szállítása egyszerű: tároláskor annyi helyet foglal, mint egy összehajtogatott kartondoboz (85x77 cm, kinyitva: 84x66x67 cm)."

"A FLUX Coffee stílusos fehér kávézóasztal, mely tökéletes kiegészítője a FLUX széknek – vagy akár más típusú székeknek is.

A díjnyertes holland designerpáros asztalkája – akárcsak a FLUX székek – fenntartható polipropilénből készült, időjárásálló, és teljes felületén igényre szabható, így reklámfelületként is kiválóan működik. Belülről könnyen megvilágítható – ezért látványos kiállító- vagy bemutatóasztalt varázsolhatsz belőle. Bármely rendezvényen megállja a helyét, legyen az előadás, társalgósarok, bemutató, sajtótájékoztató, chill- vagy játéksarok. Összehajtogatható, ezért tárolása és szállítása is egyszerű.

 

Méretei:

 

hosszúsága: 60 cm;

szélessége: 60 cm;

magassága: 40 cm."

motto

Based in Sfântu Gheorghe,
travel anywhere.