Book a call with us
0 Lista mea de preferințe
HU RO
HU RO
+40 729 500 103

Remorcă bar Wunderwagen

Adăugat

The real deal – WunderWagenul este cel mai cool participant al evenimentelor în aer liber. ‍

Rulota noastră turcoaz super faină a fost cândva o remorcă de transportat cai și aduce atât entuziasmul anilor 60, cât și un aer contemporan. O poți folosi ca bar mobil, cocktail bar, food-truck la nunți, întâlniri de familie, petreceri private, teambuildinguri, festivaluri, târguri, evenimente sportive sau business etc.

WunderWagen este dotată cu o mulțime de funcții extra: are apă curentă caldă, dispozitiv de spălat pahare, frigider, plită electrică, blat de lucru, multe surse de alimentare, dar este loc și pentru espressor. Suprafața utilă poate fi prelungită cu un blat extensibil, astfel vei avea atât un spațiu interior, cât și unul exterior. În interior încap lejer doi barmani.Și stilul rulotei este flexibil, acesta poate fi modern-retro, vintage, industrial, steampunk sau chiar și romantic – totul depinde de ce accesorii vei folosi.

O poți decora cu flori, plante, bannere, materiale publicitare, dar poți închiria de la noi și girlande luminoase și decorative, set de scaune sau mese compatibile.Oriunde s-ar rula, un lucru e cert: WunderWagenul oferă o experiență de neuitat și iese în evidență, fie că îl vrei la un festival, fie că îl duci la o nuntă lângă o pădure.

Aici poți închiria numai Wagenul, dar dacă ți-ai dori pachetul full cu barmani și băuturile noastre, vezi opțiunea WUNDERWAGEN la categoria bar_mobil.

 

motto

Based in Sfântu Gheorghe,
travel anywhere.